Verbouwing huis

Verbouwing aan uw huis in regio Dwingeloo

Om uw woning goed met de tijd mee te laten gaan, is verbouwing aan uw huis op zijn tijd nodig. Dit kan uit noodzaak zijn, maar ook als u simpelweg een bepaald onderdeel wilt vernieuwen of wanneer iets aan het gebruiksgemak of de waarde van uw huis wilt toevoegen. Bij Dolsma bent u aan het juiste adres om uw huis te laten verbouwen. Van sanitair of badkamer tot dakkapel of tuinhuis; wij staan graag voor u klaar.

Meer woongemak en woningwaarde

Een verbouwing van een huis levert niet alleen een verhoogd woongenot en gebruiksgemak op, het heeft ook positieve gevolgen voor de meerwaarde en levensduur van een woning. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van een erker om de woonkamer te vergroten of het vernieuwen van badkamer of ander sanitair. Ook een aanbouw achter het huis of een ruimere keuken zorgt voor meer ruimte en bovendien een strakke, moderne uitstraling. Nog een andere mogelijkheid is een kap op de garage of een dakkapel toe te voegen. Hiermee creƫert u tevens extra leefruimte, wat makkelijk en prettig is voor zowel u als eventuele toekomstige bewoners.

Zo zijn er genoeg redenen om uw huis te verbouwen en deze volledig naar uw wensen en smaak in te kunnen richten. Bouwbedrijf Dolsma helpt u graag bij alle benodigde werkzaamheden. Of het nu gaat om een keuken verbouwen, garage laten bouwen, dakkapel vervangen, carport installeren of ander bouwwerk, van ons kunt u op aan. Neem voor meer informatie over onze diensten of de kosten van een verbouwing aan uw huis contact met ons op. Dit kan door te bellen naar tel. 06-11440966. We staan u graag te woord!

Verbouw