Schuren en Overkappingen

Schuur laten bouwen in Dwingeloo en omstreken

Door een tuinhuis of een schuur te laten bouwen, zorgt u voor extra ruimte in of rondom uw huis. Of wat dacht u van een overkapping, waarmee u zowel bij regen als zonneschijn heerlijk overdekt kunt zitten? Dit kunt u allemaal laten verzorgen door Bouwbedrijf Dolsma. In de gehele regio Dwingeloo kunt u op ons rekenen.

Tuinhuizen en schuren voor extra ruimte

Heel makkelijk van rommel in de tuin af kan snel en eenvoudig door middel van een extra bergingsruimte. Fietsen, tuingereedschap, apparatuur die u niet vaak gebruikt of niet in het huis wilt hebben; dit alles kan heel eenvoudig opgeborgen worden in bijvoorbeeld een schuur. Zo’n tuinhuis of schuur laten bouwen zorgt daarnaast niet alleen voor meer ruimte, ook zijn het gewoonweg prachtige toevoegingen aan ieder huis. Omdat wij alles net als bij onze nieuwbouw van tevoren bespreken en tijdens het traject met u blijven overleggen, kunt u bij ons uw schuur of tuinhuis bovendien helemaal naar wens laten maken. Laat ons weten wat u graag wilt zien wat betreft materialen en afmetingen. Wij denken graag met u mee en zorgen voor een eindresultaat waar u tevreden mee zult zijn.

Overkapping laten bouwen

Een zonnetje in de tuin is natuurlijk heerlijk. Maar als u in de zomer geen plekje in de schaduw heeft, is dat niet altijd prettig. Overkappingen bieden hierbij een perfecte uitkomst. Hiermee zorgt u niet alleen voor wat afkoeling bij warm weer, maar ook voor bescherming bij slechte weersomstandigheden. Dat is een regenachtig land als Nederland natuurlijk altijd handig. Uiteraard kan ook een overkapping dienen als extra opbergruimte.

Wilt u ook uw overkapping, tuinhuis of schuur laten bouwen door Bouwbedrijf Dolsma? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken. U bereiken op tel. 0611440966.