Onderhoud

Onderhoud aan uw woning in en rondom Dwingeloo

Hoe ouder uw huis is, hoe groter de kans is dat er onderhoud aan uw woning nodig is. De jaren brengen immers slijtage en soms zelfs schade met zich mee. Laat deze niet erger worden en schakel Bouwbedrijf Dolsma uit Dwingeloo in om alles van controle tot reparatie voor u te regelen. Wij zorgen ervoor dat uw woning weer in goede staat is.

Kwaliteit en een langere levensduur

Regelmatig onderhoud van uw woning of bedrijfspand is erg belangrijk. Hiermee gaat u immers grotere schade tegen, en als u periodiek preventief onderhoud laat verzorgen kunt u dit zelfs voorkomen. Wij van Bouwbedrijf Dolsma nemen deze zorg graag uit handen. U kunt dan ook bij ons terecht voor allerlei soorten onderhoudswerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor houtreparaties zoals uw kozijnen vervangen. Andere kleinere werkzaamheden zoals uw dakpannen vervangen of het plaatsen van een deurkruk zijn voor ons eveneens geen probleem. Reparaties aan uw dakgoten, het vervangen van uw dakbedekking (na isoleren bijvoorbeeld)… wat voor onderhoud er ook nodig is, wij regelen het op zorgvuldige en deskundige wijze voor u. Oudere gebouwen kunnen wij bovendien ook restaureren.

Laat ons uw onderhoud verzorgen

Bij ons kunt u rekenen op een eerlijke, transparante werkwijze. Wij blijven voortdurend met u in overleg en ondernemen geen actie die voor extra kosten kan zorgen zonder uw toestemming. Ook weten wij raad met zowel traditionele als modernere bouwelementen. Zorg ook voor een hogere kwaliteit en langere levensduur met onderhoud aan uw woning en voorkom schade! Maak een afspraak door ons te bellen op 0611440966.