Woningbouw

Nieuwbouw in Dwingeloo bij Bouwbedrijf Dolsma

Een nieuw huis bouwen is een onderneming waar veel bij komt kijken. Wij van Bouwbedrijf Dolsma staan u dan ook van begin tot eind graag bij om uw nieuwbouw goed te laten verlopen. Kom dus als u een nieuwbouwwoning wilt laten bouwen zeker bij ons: in de gehele regio omstreeks Dwingeloo en daarbuiten regelen wij alle werkzaamheden voor u.

Bouwwerkzaamheden van A tot Z

Een bouwkavel voor uw nieuwe woningbouw is natuurlijk meer dan grond alleen. Voordat we aan het traject beginnen, kan het zijn dat er al veel is gebeurd. U heeft bijvoorbeeld al een architect benaderd, of bent al in het bezit van een tekening van uw nieuwe te bouwen woning of schuur. Alles wat u al geregeld heeft, zullen wij met u bespreken om zo het uiteindelijke eindresultaat volledig aan al uw wensen te kunnen laten voldoen.

Zijn er echter nog werkzaamheden nodig? Bijvoorbeeld voorbereidingen voor het sloopwerk van een oude woning voordat de bouw kan beginnen, of het regelen van een architect? Dit regelen wij ook voor u. Zo kunnen wij in overleg met u een architect benaderen om samen de bouwplannen te bespreken en een goed ontwerp te maken wat aansluit bij uw persoonlijke behoeftes. Bovendien kunt u bij ons terecht voor zowel traditionele, authentieke bouw als moderne kant-en-klaar methodes.

Eerlijke service

Bij Bouwbedrijf Dolsma vinden wij het erg belangrijk om u een eerlijke prijs te geven zodat u later niet voor onverwachte kosten komt te staan. Tijdens de nieuwbouw blijven wij dan ook constant met u overleggen. En zoals u ziet kunnen wij allerhande bouwwerkzaamheden, klein en groot, voor u verzorgen. Met ons goede netwerk aan contacten welke wij zorgvuldig hebben geselecteerd op hun kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid maken wij van elk nieuwbouwproject een succes. Reken op onze open en eerlijke samenwerking en neem contact met ons op! U bereikt ons op tel. 0611440966.